Skip links

Additionele diensten

Allround Cargo Handling fungeert met trots als inspectiepunt voor de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Onze verbintenis met kwaliteit overstijgt de opslag; het strekt zich uit tot het moment van aankomst van het product. Met nauwgezette sampling procedures zorgen we ervoor dat de efficiëntie van het product vanaf de boer tot aan de detailhandelaar of groothandel gewaarborgd blijft. Deze toewijding aan inspectie en zorgvuldige procedures is een integraal onderdeel van onze service, waardoor we voldoen aan de hoogste normen van de NVWA en tegelijkertijd vertrouwen opbouwen bij onze klanten in de voedingsindustrie.

Allround Cargo Handling garandeert topkwaliteit via onze afdeling QA/QC Sampling. Ons toegewijde team voert nauwkeurige en betrouwbare steekproeven uit voor inspecties, testen en goederen, waarbij strikte naleving van de industrienormen wordt gegarandeerd. QA/QC-Sampling is een essentieel onderdeel van ons streven naar het handhaven van de hoogste productkwaliteit. Onze nauwgezette procedures op de afdeling QA/QC Sampling garanderen nauwkeurige en betrouwbare samples, onderworpen aan grondige tests, inspecties en beoordelingen. Deze integratie verzekert klanten ervan dat hun producten voldoen aan de kwaliteitsnormen van de sector, of deze zelfs overtreffen, en weerspiegelen onze toewijding aan uitmuntendheid in de logistiek.

Onze toewijding aan het leveren van naadloze en efficiënte logistieke diensten komt tot uiting in de integratie van belangrijke elementen binnen onze activiteiten. Bij Allround Cargo Handling beschikken we over een eigen douane afdeling en gespecialiseerde expeditie afdelingen die zowel lucht- als zeevracht verzorgen. Deze samenhangende opzet wordt aangevuld door ons uitgebreide distributienetwerk, strategisch ontworpen om iedere verzending mogelijk te maken.

Onze eigen douane afdeling speelt een cruciale rol bij het versnellen van het douane-inklaringsproces en zorgt voor een soepele supply chain. Deze gecentraliseerde aanpak verbetert de coördinatie tussen de verschillende afdelingen die betrokken zijn bij douaneprocedures, waardoor de algehele efficiëntie wordt bevorderd. Op het gebied van de scheepvaart bieden onze gespecialiseerde afdelingen voor lucht- en zeevracht een uitgebreid dienstenpakket. Of u nu de snelheid van luchtvervoer of de kosteneffectiviteit van zeevracht nodig heeft, onze geïntegreerde diensten dekken alle facetten en bieden u flexibiliteit en op maat gemaakte opties.

Bij het betreden van nieuwe markten staan ondernemingen voor de uitdaging van complexe belasting- en juridische systemen. Allround Cargo Handling erkent het vitale belang van een geschikte partner om te voldoen aan de fiscale vereisten in Nederland en Europa. Onze diensten op het gebied van Fiscale & BTW Vertegenwoordiging zijn specifiek ontworpen om non-EU-bedrijven te ondersteunen, waardoor uw marktintroductie soepel en succesvol verloopt.

Fiscale Vertegenwoordiging in Nederland

Voor bedrijven buiten de Europese Unie die betrokken zijn bij belastbare activiteiten in Nederland, is het benoemen van een fiscale vertegenwoordiger een wettelijke verplichting. Allround Cargo Handling staat klaar als uw betrouwbare belastingagent. Onze toegewijde fiscale vertegenwoordigers beheren al uw belastingaangelegenheden, inclusief het indienen van belastingaangiften, communicatie met belastingautoriteiten en het vertegenwoordigen van uw bedrijf in eventuele belastinggeschillen. Wij begrijpen dat de keuze van de juiste fiscale vertegenwoordiger cruciaal is voor het succes van uw onderneming, en we brengen een grondig begrip van het Nederlandse belastingrecht en de regelgeving met ons mee.

Wij kunnen uw helpen met Beperkt Fiscale Vertegenwoordiging of Algemene Fiscale Vertegenwoordiging. Deze vertegenwoordigingen vereisen bepaalde vormen van maatwerk en dit bespreken wij graag met u.

This website uses cookies to improve your web experience.